tirsdag den 9. juni 2020

7 Inspirationsmesser med Kunstsamlingen rundt i landetNu har vi lagt en plan for vores Inspirations udstillinger 2020. Nogle udstillinger bliver afholdt som planlagt, andre har fået ny dato og nogen ny lokation. Vi gør alt hvad vi kan for at finde de bedste løsninger for vores udstillinger. Vores største fokus er lokation og udsigt samt mulighed for besøgende og potentielle købere på udstillingerne. Og så må datoen for udstillinger være sig underordnede - vi skal nok sørge for, at smide alt hvad vi har i hænderne for at kunne gennemføre udstillingerne og være tilstede ved alle udstillinger.


Hillerød Kunstdage 20. - 22. Marts Lyngby Storcenter 1. - 14. September 2020 Forum Horsens 7. - 8. November Forum Horsens 7. - 8. November 2020 Odense Filosoffen 17. - 29. November Odense Filosoffen 17. - 29. November 2020 Forum København 16. - 18. Oktober Bella Center København 26. - 28. Februar 2021 Aalborg Gigantium 30. Oktober - 1. November Aalborg Gigantium 5. - 7. Marts 2021 Ekstra Udstilling Egedal Rådhus 2. marts - 11. august 2020


Både udstillingen på Egedal Rådhus samt i Lyngby Storcenter er gået rigtig godt. Flere har fået solgt værker og andre er blevet kontaktet. Vi har delt en hel del hæfter ud som er lavet specielt over disse Inspirations udstillinger. Vi har stadig kunder, der kommer ned i vores galleri i Lyngby Storcenter og spørger ind til værker og kunstnere selv om udstillingen ikke hænger der mere. Det er mega fedt at folk kan huske jeres værker, derfor har vi også værkerne stående i Lyngby, så vi kan fremvise dem til interesserede. Hvis de ønsker at se mere fra kunstners side, får de en brochure så de har jeres kontaktoplysninger. Alle har taget godt imod ideen om 60x60 cm værker som inspiration. Vi har fået rigtige gode tilbagemeldinger på at det var nemt og overskueligt. Så vi glæder os selvfølgelig til at komme til Horsens, som vores næste Inspirations udstilling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar