søndag den 1. juli 2012

Lotte Kjøller på Copenhagen Art Fair 2012



Billedkunstner Lotte Kjøller er med på kunstmesse i Copenhagen Art Fair i BIAM´s stand med artmoney. Der er fernisering fredag d. 24 feb hvor jeg, Lotte Kjøller, vil være til stede kl 14-19. Åbent Lør kl 10-18 og Søn kl 10-17.

Copenhagen Art Fair er en udstilling i Falkoner Centret på Frederiksberg med 170 kunstnere der har tømt atelierne. Scenen er sat til et brag af en oplevelse for alle kunstinteresserede, både børn og voksne, unge og gamle. Udvalget er stort og spænder fra farvestrålende fabler og eventyrlige kjoler til abstrakte malerier og keramiske værker. Smykker og artmoney.
Tag børnene med og lad dem udfolde deres fantasi. På Børneworkshoppen kan du lade børnene arbejde som rigtige kunstnere med børnegodkendte materialer og kunstnerfarver.dk stiller lærreder til rådighed. Stemningen på kunstmessen er uformel og kunstnerne står selv og sælger deres værker. Der er derfor rig mulighed for at få en snak om værkerne med kunstnerne selv. De nye unge kunstnere viser i foyeren en forrygende variation af moderne kunst med farvebombardementer og ekspressive abstraktioner.
Weekenden byder på kunst i alle dens facetter med maleri, skulptur, smykkekunst, glas og meget andet. Snak med kunstnerne, tag børnene med til workshop og lad dig inspirere og blive høj af kunst på årets Copenhagen Art Fair. Læs om messen her: www.kunstmesse.dk

Vi ses! Hilsen Billedkunstner Lotte Kjøller Site: www.Lk-kunst.dk. Se min blog og nyhedsbrev:http:www.Lk-kunst.blogspot.com. Se mailisten, der får sendt Nyhedsbrevets indlæg:http://groups.google.dk/group/Lk-kunst_dk. Tilmeld/Afmeld Nyhedsbrev, opgiv din mail her: Lk@Lk-kunst.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar