søndag den 1. juli 2012

sol i morgen af Lotte Kjøller i Cobrarummet ved Sophienholm 2010


sol i morgen - foråret kaster sig over os! jeg, billedkunstner Lotte Kjøller, viser Maleri, Litografi og Skulptur i Cobrarummet ved Sophienholm D.15 til D.25 April, 2010. Cobrarummet ligger Nybrovej 401, 2800 Kgs. Lyngby. Der er åbent tirs - søndag kl. 11 til 17. Mandag lukket

Loftet i Cobrarummet er en kunstnerisk udsmykning udført af den internationale berømte kunstnergruppe COBRA, som talte blandt andre Asger Jorn og Carl-Henning Pedersen. Loftet stammer fra kunstakademiets weekendhytte i Bregnerød. Loftet befinder sig nu ved Sophienholm omgivet af smuk natur. I disse fornemme omgivelser udstiller jeg her i foråret med temaudstillingen ”sol i morgen” med ny kunst og forårsfornemmelser. Kom og se naturen, cobraloftet og nyd min kunst!

Fernisering lørdag D. 17 April kl. 13-17 hvor solen naturligvis skinner. Der vil blive holdt en særlig fernisering til ære for foråret med lidt til ganen, god kunst på væggene, samt underholdning af Lars og venner, der vil give koncert med akustisk guitar og egne sange. Kom og nyd dagen med os og lad os danse foråret ind, så det bliver sol i morgen. Det kan jo ikke ske for hurtigt vel?

Vi ses! Hilsen Billedkunstner Lotte Kjøller

Site: www.Lk-kunst.dk
Se min blog og nyhedsbrev: http:www.Lk-kunst.blogspot.com
Se mailisten, der får sendt Nyhedsbrevets indlæg: http://groups.google.dk/group/Lk-kunst_dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar